Tropical Zero Sugar

De smaaksensatie van een tropisch eiland, maar dan gewoon in de supermarkt. RAAK Gazeuse Zero Sugar bevat bovendien slechts 1 kCal en geen suiker en heeft toch de zoete smaak van een frisdrank. Lekker verantwoord genieten dus!

Kindercola

RAAK Kindercola heeft wél de echte cola smaak. Maar géén cafeïne, géén fosforzuur, géén kunstmatige kleurstoffen en géén conserveermiddelen. Daarnaast bevat RAAK Kindercola veel minder suiker dan gewone cola.

Campagne Pils Zero Sugar

Elke dag wel iets te vieren met de feestelijke smaak van Campagne Pils. RAAK Gazeuse Zero Sugar bevat slechts 1 kCal en geen suiker, maar heeft toch de zoete smaak van een frisdrank. Lekker verantwoord genieten dus!

Reine Claude Zero Sugar siroop

Vind je pruimen niet te pruimen? Dan is Reine Claude niet jouw smaak. Maar hou je wél van pruimen, dan moet je de Reine Claude suikervrije limonade echt eens proberen. Deze siroop is trouwens ook heel lekker met bruisend water.

Peer Zero Sugar siroop

De heerlijke smaak van peer maar dan zónder suiker. Uit deze RAAK Peer Zero Sugar siroop haal je met gemak 30 glazen (à 200 ml). En die zijn met hetzelfde gemak ook weer opgedronken. Of opgegeten, als je er perenijsjes van maakt.

Bosvruchten Zero Sugar siroop

Een glas suikervrije RAAK Bosvruchten siroop is heerlijk na een boswandeling. En na een potje voetbal, een zwempartij of als je gewoon dorst hebt. Ook voor de stevige dorst, want met één fles maak je makkelijk 6 liter limonade.

Citroen Zero Sugar siroop

Geen zure gezichten. Ook al zit er geen suiker in deze citroen siroop. De smaak van de limonade die je ermee maakt is helemaal raak. Probeer het ook eens met bruisend water voor een heerlijk tintelfrisse smaak.

Multivruchten Zero Sugar siroop

Wil je de smaak van appel, sinaasappel, passievrucht, peer én ananas in één glas, maar dan zónder suiker? Geen probleem: probeer de RAAK Multivruchten Zero Sugar siroop. Uit één fles haal je makkelijk 30 glazen van 200 ml.

Aardbei siroop

De bekende zoete smaak van zomerkoninkjes. Alleen van RAAK Aardbeien limonade kun je wél het hele jaar door genieten. Want met één fles siroop maak je in elk seizoen met het grootste gemak 6 liter aardbeien limonade.

Sinaasappel siroop

Wat krijg je als je 1 fles sinaasappel siroop mengt met ruim 5 liter water? 6 liter overheerlijke sinaasappel limonade. Genoeg voor zeker 30 glazen. Hou je van limonade met prik? Gebruik dan bruiswater!

Reine Claude siroop

Reine Claude klinkt ingewikkeld, maar is gewoon een pruimensoort! Uit deze RAAK Pruimen siroop haal je met gemak 30 glazen (à 200 ml). En die zijn met hetzelfde gemak ook weer opgedronken. Want Reine Claude is super lekker!

Framboos siroop

Op zoek naar 6 liter frambozen limonade? Gevonden! Uit één fles haal je makkelijk 30 glazen van 200 ml. Zin in prik? Gebruik eens bruisend water en de limonade borrelt van de frambozen smaak!

Multivruchten siroop

Wil je de smaak van appel, sinaasappel, passievrucht, peer én ananas in één glas? Geen probleem: Probeer de RAAK Multivruchten siroop. Uit één fles haal je makkelijk 30 glazen van 200 ml.

Op de hoogte blijven van
al ons rake nieuws?

Check onze verrassende content op TikTok, Instagram en Facebook, volg RAAK en mis niks!

Hier moet je zijn

RAAK op TikTok

Duik in de bruisende wereld van RAAK op TikTok en volg al onze rake content. Van gekke smaakcombinaties tot leuke video’s, je vindt ze hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.