Ik zie dat jullie ook RAAK siroop 5L cans hebben, waar verkopen jullie die?

Onze RAAK siroop 5L cans verkopen wij alleen via groothandels. Deze cans zijn ideaal om grote hoeveelheden limonade mee te maken! Je kan ook even een kijkje nemen op de zakelijke pagina, waar de groothandels worden vermeld, waar het wordt verkocht.

Mijn supermarkt heeft één van de RAAK varianten niet meer, wat nu?

Wij doen er bij RAAK alles aan om bij zoveel mogelijk supermarkten beschikbaar te zijn. Kun je jouw favoriete smaak nou niet meer vinden bij de supermarkt? Dan kun je dat aangeven bij de desbetreffende supermarkt, zodat zij daar ook van op de hoogte zijn. Hopelijk komt jouw favoriete smaak dan snel op het schap! Je kan ook even een kijkje nemen op de productpagina, waar bij elke variant de supermarktketen wordt vermeld, waar het wordt verkocht.

Waar zijn de varianten van RAAK te koop?

Al onze RAAK producten worden in veel supermarkten verkocht. Wij kunnen helaas niet op winkelniveau zien welke variant van RAAK siropen, RAAK Gazeuse of RAAK Kindercola exact bij de supermarkt wordt verkocht. Elke winkel kan soms net een ander assortiment hebben. Je kan op de productpagina zien, welke variant bij welke supermarktketen wordt verkocht.

Op de hoogte blijven van
al ons rake nieuws?

Check onze verrassende content op TikTok, Instagram en Facebook, volg RAAK en mis niks!

Hier moet je zijn

RAAK op TikTok

Duik in de bruisende wereld van RAAK op TikTok en volg al onze rake content. Van gekke smaakcombinaties tot leuke video’s, je vindt ze hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.